Σχετικα με εμας.

Μετά από 25 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, το PALESTRA WELLNESS CLUB έχει πλέον πανελλαδικά αναγνωριστεί σαν το «brand name» που δρομολογεί τις εξελίξεις στο χώρο των γυμναστηρίων. Από το 1994, κάθε χρόνο κάνουμε με συνέπεια πραγματικότητα τα όνειρα των μελών μας εκπληρώνοντας τις ανάγκες τους για σωματική και πνευματική υγεία, ευεξία, αυτοπεποίθηση και κοινωνική επαφή. Έχουμε ανάγει τη γυμναστική σε τρόπο ζωής και την καθημερινή άσκηση σε απόλαυση!

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, ο άρτιος εξοπλισμός, οι ευρύχωροι καλαίσθητοι χώροι αλλά και το πεπειραμένο προσωπικό του PALESTRA WELLNESS CLUB είναι η εγγύηση που παρέχουμε όλα αυτά τα χρόνια για να κερδίζουμε και να ξανακερδίζουμε την εμπιστοσύνη του αθλούμενου κόσμου της Αθήνας.

Με τις state-of-the-art Υπηρεσίες Fitness του PALESTRA WELLNESS CLUB θα βελτιώσεις τη σωματική και πνευματική σου υγεία, θα ενδυναμώσεις το σώμα σου, θα ενισχύσεις την αντοχή και φυσική σου κατάσταση και θα ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Με τις Υπηρεσίες Spa του PALESTRA WELLNESS CLUB θα περιποιηθείς το πρόσωπο και το σώμα σου με ποικίλους ευχάριστους τρόπους.

Με τις Υπηρεσίες Wellness του PALESTRA WELLNESS CLUB θα χαλαρώσεις, θα διώξεις το στρες και θα αναλάβεις μετά την προπόνησή σου.

Έλα και εσύ χωρίς ενδοιασμούς στο PALESTRA WELLNESS CLUB και εμπιστέψου άφοβα τους στόχους και τις ανάγκες σου στην έμπειρη ομάδα μας που με αφοσίωση, μεθοδικότητα και φυσικά πολύχρονη πείρα θα δουλέψει σκληρά για να κάνει το δικό σου μοναδικό πρόγραμμα πραγματικότητα. Θα υλοποιήσουμε μαζί το όνειρό σου για αλλαγή στη σκέψη, στο σώμα και στη ζωή σου!